Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Schoonheidssalon 

De Zevende Dag

Disclamer

Er kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend aan, noch aanspraak gemaakt worden op de inhoud van deze website.

Uiteraard besteedt Schoonheidssalon de Zevende Dag veel zorg en aandacht aan alle informatie op deze website en streven wij er naar om deze website zo up-to-date mogelijk te houden. Ondanks dit bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie (na verloop van tijd) verouderd of niet (meer) correct is. Uiteraard zal Schoonheidssalon de Zevende Dag, zodra een fout of onjuistheid ontdekt wordt, deze verbeteren.

Schoonheidssalon de Zevende Dag is niet aansprakelijk voor de eventuele schade die zou kunnen voortvloeien uit gebruik van informatie die door Schoonheidssalon de Zevende Dag op deze website wordt gegeven. Schoonheidssalon de Zevende Dag wijst hierbij dan ook alle aansprakelijkheid af voor schade ten gevolge van het gebruik van de informatie op deze website en de informatie van websites door derden waarnaar wordt verwezen op deze website middels links (verbindingen).

Tevens wordt geen garantie geboden voor het foutloos en ononderbroken functioneren van deze website.

Verwijzingen of links (verbindingen) naar websites door derden of bronnen die geen eigendom zijn van Schoonheidssalon de Zevende Dag zijn slechts opgenomen ter informatie van de gebruiker van deze website. Schoonheidssalon de Zevende Dag is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van deze websites of bronnen. Schoonheidssalon de Zevende Dag aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud, advertenties, producten of andere zaken op dergelijke websites of bronnen. Schoonheidssalon de Zevende Dag is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade of verlies veroorzaakt door of in verband met het gebruik van of door het afgaan op de inhoud, goederen of diensten als aangeboden op dergelijke sites of bronnen.

Iedere aansprakelijkheid voor eventuele schade ten gevolge van toegang tot en het gebruik van deze website, wordt door Schoonheidssalon de Zevende Dag uitdrukkelijk afgewezen. Eventuele type-fouten zijn voorbehouden.

0