Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Schoonheidssalon 

De Zevende Dag

Schoonheidsarrangement Happiness

Heb jij al eens een arrangement in een schoonheidssalon ervaren waar verschillende edelstenen ingezet werden om mee te masseren, zodat ze hun trilling en unieke kracht doorgaven aan jouw lichaam? In combinatie met bindweefselmassage? Nee...? Boek dan deze Happiness ervaring.


Het lichaam wordt zo in evenwicht gebracht en blokkades worden opgeheven. Het zelfherstellend vermogen in het bindweefsel van het lichaam wordt geactiveerd en het energieveld wordt gereinigd.


Een pittige maar zeer fijne ervaring mede door de cupping techniek van Bellabaci.


Het specialistische bio cellulose masker van Medik8 maakt dat de huid optimaal gehydrateerd wordt en geheel in frisheid tot rust komt in 15 minuten. Tijdens deze ervaring nodig ik je uit voor een drukpuntmassage op het gebied van de voeten of je maakt de keuze voor een hand reflex massage compleet met pakking.


Alle zichtbare vermoeidheid verdwijnt uit je gezicht. De doorbloeding wordt optimaal en afvalsstoffen worden afgevoerd.

De Voor en Na foto's tonen je het verrassende effect van deze techniek in de wereld van bindweefselmassage en de holistische benadering.


90 min   € 125,00

0