Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Schoonheidssalon 

De Zevende Dag

Massagebehandelingen in de Krimpenerwaard

Bent u op zoek naar een ontspannende haptonomische massage? In mijn salon bent u van harte welkom. Een massage is de ultieme vorm van ontspanning. Massages kunnen blokkades opheffen en pijnklachten verminderen. Een ander voordeel van massage is dat het de spijsvertering kan verbeteren doordat een massage niet alleen op de huid maar ook op de dieper liggende organen werkt.

In mijn schoonheidssalon kunt u kiezen uit een haptonomische massage of holistic pulsing massage

Haptonomische massage

Haptonomie is de leer van het vermogen tot voelen van het menselijk gevoelsleven. De haptonomische massage is een heilzame manier om stil te staan bij lichamelijke sensaties en de corresponderende emoties.


Deze bewustwording kan door de klant benoemd en herkend worden in een veilige en ontspannen setting. De haptonomische massage zet aan tot meer zelfvertrouwen en bewustwording van patronen in relaties en in het handelen.

Een massage op haptonomische basis is erop gericht de verbinding met je lichaam en zodoende met jezelf te herstellen. Een massage op haptonomische basis kan je onder andere helpen:

  • te ontspannen en tot rust te komen;
  • je vitaliteit te voeden;
  • je gevoelens en emoties de ruimte te geven;
  • je te verbinden met jezelf;
  • stil te staan bij waar je aan voorbij gaat en in beweging te komen daar waar je blokkeert.

Hoe werkt een haptonomische massage

Tijdens de haptonomische massage zal ik je uitnodigen om stil te staan bij wat er in je lichaam te voelen is. Bij veel mensen is het denken en doen beter ontwikkeld dan het voelen.


Zij sluiten zich vaak af van het voelen in plaats van dat ze zich daar voor openstellen. Maar als voelen, denken en doen in balans zijn, zijn we op ons best.


Een haptonomische massage helpt je om meer aanwezig te zijn in je lichaam en te luisteren naar wat je lichaam je te vertellen heeft. 

Aangeraakt worden draagt bij aan een gevoel van bevestiging, het laat je lichamelijk bewustzijn groeien. Haptonomische massage en coaching biedt je een gevoel van veiligheid, ontspanning en innerlijke rust.


Haptonomische Massage


70 min.  € 8 9, 0 0

0