Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Schoonheidssalon 

De Zevende Dag

Holistic Pulsing Massage

Ons lichaam bestaat voor ca. 75% uit water. Het is belangrijk dat dit kan stromen en bewegen voor optimale vitaliteit. Door opgebouwde spanningen in het lichaam kunnen blokkades ontstaan in deze stroming, vergelijkbaar met een stapel stenen in een rivier.


Holistic Pulsing nodigt deze blokkades op een zachte manier uit om in beweging te komen, waardoor alles weer beter kan stromen, organen beter functioneren en triggerpoints loskomen. Ook de lichaamsritmes van het hart, ademhaling, lymfestelsel, spijsvertering en de spieren worden positief beïnvloed door Holistic Pulsing.


Holistic Pulsing is een bijzondere aanraking waarbij het lichaam wordt gewiegd en gestrekt in een ritme dat past bij het lichaam van de cliënt. Het nodigt het lichaam op een zachte, en intensieve manier uit, om te gaan bewegen op diepere niveaus en meerdere lagen van ons energetisch lichaam. Holistic Pulsing maakt de weg vrij om het zelfgenezend vermogen van het lichaam weer te activeren. Emoties komen tot vrij en innerlijke beelden en kleuren worden vaak getoond tijdens de behandeling. Alles is energie.

Wees welkom in mijn salon nabij Krimpen aan den IJssel.


Holistic Pulsing Massage

60 minuten - € 72,50    

0