Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Schoonheidssalon 

De Zevende Dag

PUUR opstellingswerk

Wat is de kracht van de vrouwenlijn in familieopstellingen?


Een moeder geeft het leven door aan haar kind. Het kind mag nemen zonder terug te geven. Als je als kind echter bent gaan geven, onbewust om de balans te herstellen, om het leven lichter te maken of om een leegte op te vullen, dan heb je de plek van je moeder ingenomen en je daarmee groter gemaakt dan je in wezen was.

Het niet op je eigen plek staan, maakt het ongeremd laten stromen van jouw levensenergie moeilijk. Het gevoel hebben dat er altijd iets tussen jou en je verlangen staat. Of dat je helemaal geen contact hebt met je levensenergie. Zodra je bewust wordt van dit onbewuste patroon, ben je in staat om je eigen plek in te nemen. Door zonder verwijt te nemen zoals het was. En dat dát voor jou toen het enige juiste was en is. Ook al keur je het af, het is wat het was. Daarmee heb je het gemis en de pijn te nemen. Jouw vrouwenlijn, de verbinding met alle moeders voor jou, geeft je kracht en levensenergie zoals de wortels een boom overeind houden en laten groeien. Jij kan in de lijn op je eigen plek gaan staan en vandaaruit het leven weer doorgeven in alles wat jij creëert.


Wat gebeurt er na een opstelling?


De opstelling heeft getoond welke issues er waren en dit heeft tot inzichten geleid. Het is niet de bedoeling de opstelling te analyseren, omdat je hoofd er soms niet bij kan, bij wat er gebeurd is.


Wij raden aan in het nagesprek alleen te bespreken wat echt besproken moet worden en de inzichten uit de opstelling te laten bezinken en rijpen. Een uitwerking kan zelfs tot negen maanden duren.

Hoe werken (familie)opstellingen?


Met (familie)opstellingen help ik jou om de niet direct zichtbare relaties tussen familieleden of werkgerelateerde relaties en de eventuele knelpunten daartussen te herkennen en zo mogelijk weg te nemen. Een opstelling kan gaan over allerlei uiteenlopende levensvragen of thema’s die je in een nieuw daglicht wilt stellen of waarin je wilt groeien.Het bijzondere aan (familie)opstellingen is dat we werken met een lichamelijk, energetisch en emotioneel krachtenveld, dat we zichtbaar maken met behulp van opgestelde mensen of dingen.


60/75 min. € 99,00

0