Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Schoonheidssalon 

De Zevende Dag

REIKI - De innerlijke reis

In het holistische wereldbeeld hebben alle klachten een lichamelijke, geestelijke, emotionele of spirituele oorzaak. Dat zijn zowel angsten als verdriet en allerlei onverwerkte gebeurtenissen. Een holistische visie accepteert al deze oorzaken niet als negatief, maar als een deel van onszelf. Reiki is een alternatieve geneeswijze, afkomstig uit Japan, ontwikkeld door Mikao Usui. Letterlijk betekent het ‘levensenergie’. Door middel van handoplegging wordt energie doorgegeven, met als doel om het zelfgenezend vermogen van lichaam en geest te versterken.


De gedachte achter Reiki is dat alles bestaat uit energie. Niet alleen wij mensen, maar ook dieren en zelfs voorwerpen. Als de energiestromen in het lichaam geblokkeerd raken, kan dat klachten tot gevolg hebben. De Reiki-beoefenaar probeert die blokkade door middel van handoplegging op te heffen. Naast een helingsmethode, helpt reiki je spirituele groei te ontwikkelen. Tijdens en na een behandeling met reiki ervaar je een nooit gekende rust, zowel lichamelijk als geestelijk. Je energie stroomt beter door je lichaam energie en laat gedachten los. Reiki heeft ook een invloed op ons onderbewustzijn, waardoor automatisch een helingsproces wordt gestimuleerd. Zo komt er een nieuw bewustzijn tot stand in verbinding met jezelf en anderen.

45 min. € 59,00

0