Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Schoonheidssalon 

De Zevende Dag

Ervaringen van een Wandel Coaching Sessie

Recensie van Monica


Door openheid en vrijheid in de natuur te ervaren, maar ook het extra gevoel van Gods aanwezigheid in de natuur gaf deze morgen een extra dimensie.


Het samen wandelen zorgde voor innerlijke rust in deze nieuwe situatie van het corona virus, maar ook de rust nemen van het zitten en zo samen het gesprek aan te gaan gaf mij openheid om te kunnen delen met Corina als coach.


Wat mooi dat zo door zingen van liederen van / over God we allemaal, ieder voor zich, nieuwe krachten ontvangen om verder te gaan.

Dank je wel voor deze morgen!


Ook de meditatie sluit precies aan.

God weet van ons, zo bijzonder! Maar geeft ook kracht en moed om verder te gaan. 

Recensie van Shannon


Ik heb een coaching sessie in de buitenlucht gehad van Corina in plaats van de gebruikelijke gezichtsbehandeling door de corona crisis.


Het was er heerlijk weer voor en we fietsten eerst een stuk en zijn toen gaan zitten aan een picknick tafel in een mooi stuk natuur. We hebben gesproken, maar ook van de stilte en muziek genoten en de inzichtkaarten waren een mooie bevestiging van het gesprek.


Tijdens het gesprek zijn er nieuwe inzichten en praktische tips naar voren gekomen waar ik verder mee aan de slag kan. De zon die op bepaalde momenten kwam en ging en de hond die me kwam begroeten waren hele mooie bevestigingen van de natuur en een waardevolle toevoeging voor de sessie.

0